Suomen Sjögrenin syndrooma -yhdistys ry

- autoimmuunireumasairaus, reumasairaus, rauhasreuma, sjögrenin syndrooma

Suomen Sjögrenin syndrooma -yhdistys ry

autoimmuunireumasairaus

Kuivakukat -ryhmään liittyminen

Kuivakukkien oma sähköpostiryhmä perustettiin tammikuussa 2001, ja siellä on käyty aika ajoin vilkastakin keskustelua. Aiheina on ollut esim. huulibiopsia, kuivat silmät ja suu, nivelkivut, ruokavalio, lääkkeet ynnä muuta. Jos sinulla on esim. omiin oireisiisi liittyviä kysymyksiä, kannattaa liittyä mukaan sähköpostirinkiin.

Ryhmään voi liittyä jokainen, jolla on sähköpostiosoite käytössään. Sähköpostiryhmän ideana on, että jokainen ryhmän jäsen voi lähettää postia koko ryhmälle yhden osoitteen kautta. Jäsenet voivat valita, haluavatko he viestien tulevan omaan sähköpostiinsa, vai käyvätkö lukemassa viestit ryhmän kotisivulla.

Ryhmään liittyminen on helppoa:
Lähetä tyhjä sähköpostiviesti osoitteeseen kuivakukat-subscribe[at]yahoogroups.com. Jonkin ajan kuluttua saat englanninkielisen varmistuspyynnön. Vastaa (reply) siihen. Mitään ei tarvitse kirjoittaa, lähetät vain saman viestin takaisin. Sen jälkeen saat taas automaattiviestin, jossa toivotetaan sinut tervetulleeksi ryhmään.

Sitten voitkin ruveta lähettelemään ryhmäläisille postia yhteiseen osoitteeseen, joka on kuivakukat[at]yahoogroups.com.

Ryhmän kotisivu on osoitteessa http://groups.yahoo.com/group/kuivakukat. Siellä on luettavissa aikaisemmat viestit (Messages), näkee keitä muita on jäsenenä (Members) ja voi järjestää äänestyksiä/kyselyitä (Polls). Kotisivulle pääsee sisään vain jos on rekisteröitynyt (Register) Yahooseen.

Jos sinulla on sähköpostiryhmään liittyviä kysymyksiä tai ongelmia, ota yhteyttä ryhmän ”valvojaan” Arja Takalaan.

 

Takaisin